5.8.2012

Muutama korillinen mehuaSunnuntai on kulunut Mehumaijalla mehustamisessa ja muutama marjapiirakkakin on tullut samalla leivottua. 

Marjapensaita tuli reipas kymmenen vuotta sitten innostuksessa istutettua neljätoista talolla jo ennestään olleiden neljän lisäksi. Työtä riittää, koska nämä marjapensaani eivät ole kelvanneet kaiken  parturoiville kauriille ollenkaan. Vaikka mielelläni pientä harvennusta marjapensaisiin olisin suonut esimerkiksi euroopanmarjakuusen luurangoksi syönnin sijasta. 

Marjapensaat ovat olleet kuitenkin ilon aihe muillekin kuin omalle pesueelle. Ystävät ja sukulaiset ovat saaneet käydä poimimassa niin paljon kuin talouksissa tarvetta on riittänyt. Toistaiseksi marjoja on jäänyt jäljelle vielä tämänkin jälkeen lintujen namupaloksi. Saan siis olla onnellinen tuottoisista marjapensaistani. Ilmeisesti ne tuli istutettua oikein otolliseen paikkaan.

Taidanpa taas siirtyä keittiön puolelle Mehumaijan ääreen pullotuksiin. Huomenissa lienee hillojen vuoro.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Herkullista mehua.

Sinikka kirjoitti...

Kiitos blogivierailustasi:)Aloin vasta tänään kesän jälkeen tutkimaan blogiani ja huomasin kommenttisi.Tulin vastavierailulle.Aivan ihana,upea blogi.

Willa Tammisto kirjoitti...

Kiitos itsellesi vierailusta. Täällä yhtä hissukseen päivittelevä bloggaaja.