25.2.2011

Kanavatyöstä kenkäpussiTammikuussa ostin 10 sentillä kanavatyön. Kuvan malli antoi itselleni idean käyttää kuvaa kenkäpussiin. Käyn usein teatterissa ja haluan vaihtaa illan ajaksi toiset kengät jalkaan. Olen käyttänyt persoonatonta kenkäpussia, joten nyt oli aika korjata tilannetta.
~
Hetken kesti kunnes löysin työn kanssa samanhenkisen kankaan. Siihen ei tarvinnut sijoittaa euroakaan. Kesällä jo olin tehnyt inventaarion kotoa muuttaneiden lasten vaatekaapeissa ja löytänyt käyttökelpoisia jatkojalostettavia kankaita. Kanavatyön kaveriksi kävi mielestäni mainiosti kauniisti kuluneet samettihousut.
~
Kuvan halusin tuunata housujen väriin paremmin istuvaksi, joten sitä tuli hiukan muunneltua.


Kenkäpussin vuoritin vanhalla lakanakankaalla. Ihan minulle mieluisia kahvoja ei ollut juuri nyt käytettävissäni. Mutta liitin perinteiset bambukahvat, joihin sujautin pussin yläosan kanssa samasta kankaasta tehdyt putkilot. Mikäli löydän sirommat kahvat, on ne helppo irrottaa ja vaihtaa tilalle.Teatterissa yleensä mietityttää mihin laittaisin narikkalapun. Halusin kiinnittää kenkäpussin sisäpuolella näppärän avaimille tarkoitetun kiinnityslenkin, mitä vallan mainiosti voi käyttää narikkalapun säilyttämiseen teatterissa istumisen aikana.

Ei kommentteja: