7.8.2011

Harrastelua

Matka Lontooseen tyttären kanssa. Kensington, Lontoo 2009
Kynät on terotettu. Penaali on pakattu. On kalenterin vuoro.

Käsillä tekemisen lisäksi tulee intaannuttua yhdestä jos toisesta elämän ilmiöstä. Pitkä syksy tulee valoisammaksi, kun sinne on ripoteltuna mieltä virkistävää tekemistä ja sitäsuntätä kivaa odotettaviin. Syksyllä on virtaa täynnä kiva aloittaa myös uusia harrastuksia. Aina ei tiedä mielenkiinnon kestosta, mutta uudistavaa harrastelu on.

Olen myös innokas teatteri-ihminen. Jep. Käyn kerran tai kaksi kuussa teatterissa syksystä kevääseen. Keväämmällä kesää kohti on taas konserttien ja erilaisten messujen vuoro. Tästäkin on tullut perinne. Se alkoi sattumalta. Yhtenä vuonna halusin antaa yksitellen lapsilleni teatterikokemuksen vanhemman kanssa. Nyt sitä odotetaan vuosien jälkeen yhteisenä perinteenä. Kerrassaan mieltä lämmittävä tapa. Suosittelen.  

Tänä syksynä mietityttää, aloittaisinko kalligrafian vai jatkaisinko ikonin maalaamista vai olisiko nyt aika kehittää italian kielen taitoja. Logistiikka päättää asiat melko pitkälle. Harrastamisesta ei aina tule helppoa, kun on perheen harrastukset ja arkikuviot huomioon otettavana. Vielä on mietintämyssy päässä ja aikaa ilmoittautumisiin on mukavasti. Jos se olisi mahdollista, niin kokeilisin vaikka kaikkia ;)

Muuttolintuilmiönikin on huomioitava kalenterin täytössä. Jep. Olen niin tottunut matkustamiseen, että pieni henkireikä ilmasillalle mannereurooppalaiseen mielentilaan tulee jättää. Kohde on jo kiikarissa.

Hyvin on suunnitelmissa asioita. Onneksi kalenteri on vielä työpaikalla...

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Syksyn tullen on ihana harrastaa..jatkaa vanhoja tai aloittaa uusia <3

Willa Tammisto kirjoitti...

Näin on ja aloittaa taas uudelleen jo kertaalleen hiipuneita :)

Olivieno kirjoitti...

Kamalaa kun aina täytyy todeta että meillä ei ole aikaa harrastaa. Mutta sitten kun lapsi päättäväisesti muutamalla toistokerralla höystettynä ilmoittaa haluavansa harrastaa jalkapalloa, aikaan muodostuu madonreikä kuin skifileffoissa ja sitä vaan löytyy. Omille harrastuksille... ehkä myöhemmin?

Willa Tammisto kirjoitti...

Lastensa eteen sitä tekee kaikensa, mutta ihan ilolla. Lapsen onnesta äidinkin suu on messingillä.

Maaka kirjoitti...

Vastavierailulla! :)

En se vaan kuitenkin mukavaakin kun alkaa arki ja tasainen päivärytmi... ja päivisin on mullakin aikaa harrastaa :D