8.11.2009

Heijastavia sydämiä sykkimäänPimeän vuorokauden sää tuntuu tosi pimeältä. Ihmiset pukeutuvat niin mustiin vaatteisiin kuin vain on mahdollista. Minne taas hävisi iloinen kesäväritys? Mustaan säähän siis suomalaisittain mustaa. Voisiko tätä pimeyttä valaista jotenkin, huomaamattomasti :)

Kävin imemässä ilon ideoita viikonloppuna Messukeskuksessa Käsityötaidon tapahtumassa. Mielestäni siellä ei vyörynyt tingelitangelitunnelma, vaan aito tekemisen ilo ja toinen toistaan kauniita töitä. Välillä silmillä oli hirveästi töitä, kun katseltavaa oli niin paljon ja niitä ideoitakin pulpahteli - tekemistä oli, että pystyi pitämään ideat päässä. Jouduinkin turvautumaan käyntikorttien valkoiseen takaosaan kirjatakseni ideavyöryn ylös.

Sydänheijastimista sain messuilla yhdestä materiaalitarvikepussista ideanpoikasta. Siitä lähti viikonlopun aikana oma versio heijastimesta muhimaan. Kuvan ensimmäisestä raakaversio-heijastimesta tuli niin makea, että laitoin sen koristamaan omaa takkiani (musta :/ ).

Nyt näitä omia ideoita on pulpahtanut runsaasti ja suunnitteluvihko pursuaa erilaisia vaihtoehtoja. Talven pimeyttä valaisemaan ajattelin pyörittää muutamat oman ideoinnin tuottamat uniikit sykkivät sydämet. Teen muunkin värisiä kuin pinkkejä - sinisiä, punaisia, mustia, harmaita, violetteja, pitsillä, helmillä, niiteillä, nauhoilla ym. koristeltuina. Eikä kaiken tarvitse olla sydämellistä, vaan vauhtipyörää motoristille on tarjolla tai kauniilla pitsillä reunustettuna herkemmälle pyöreään mallin  tykästyneelle. - Yksi heijastintilaus tuli heti! 

Ei kommentteja: