27.1.2011

Kanavatyö-kyselyn tulos

 
Kanavatyökyselyssä suosiollisin vaihtoehto oli kassi, sillä lähes puolet (44%) äänestäjistä oli valinnut sen vaihtoehdokseen. Toisaalta melko monet (24%) tykkäsivät perinteisestä kanavatyövaihtoehdosta eli mielellään näkisivät työn liitettynä tyynyyn. Jotkut halusivat työn sijoitettavan osaksi peittoa (13%) tai sitten vallan ihan johonkin muuhun (13%) yhteyteen. Takkiin yhdistettyksi ehdotti jokunen (4%). Vähiten (2%) ehdotuksien tekijöitä miellytti vaihtoehto mekkoon yhdistämisestä.
~
Nyt jää nähtäväksi mihin minä sen liitän. Mielelläni noudattaisin kyselyyn osallistuneiden neuvoa ja yhdistäisin sen kassiin. Tarvitsee vain löytää hauska - mielellään kesäinen - kangas pariksi kanavatyölle ja tietysti hauskat kantokahvat tai sitten keksin vielä jotakin muuta mielenkiintoista siihen yhdistettäväksi. Raportoin heti kun saan näytettävän työn valmiiksi.
~ Lämmin kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille.
 
 
Lisäys jälkikäteen: Käytin työn muksukassiin kuvaksi. Vanhasta virkatusta kassista tuli pikkulasten lelujen pussukka ja sen toistapuolta komistaa kesäinen kuva.

Ei kommentteja: