12.3.2011

Mökkisukat
Keväällä käyn vaatevaraston läpi perinteiden mukaan. Osa menee jatkokäyttöön ystävien lapsille tai hyväntekeväisyyteen. Osasta pystyn ottamaan materiaalia käyttöön käsitöihini. Osasta täytyy luopua kokonaan.
Samalla tavalla tulee tarkistettua myös talven aikana kulutetut lukuisat villasukat. Ne ovat olleet tänä talvena tuikitarpeelliset paukkupakkasten aikana. Isossa perheessä villasukkiakin on monet. Keväällä saan vuosittain huomata, että monissa on kova kulutus tuonut reikiä ja parsittavia riittää. Yhtä kaikki joka kevät on todettava, että parittomien villasukkien määrä on jokseenkin vakio ilmiö. En tiedä mihin ne kulkeutuvat tai häviävät.
Perjantaisella kauppareissullani löysin ihanan keväisiä Nalle-lankoja kirjosukkiin. Herkulliset värit ja vyötteessä lukenut teksti langan sisältämästä aloeverasta ja jojobasta saivat minut innostuneeksi. Niinpä jo automatkalla Willa Tammistoon pyöräytin sukkapuikot vauhtiin ja aloitin neulomaan kirjosukat Nalle kukkakedon sinikello-langasta. Nämä uudet ja lämpimät sukat aion asettaa vieraille tarkoitettuun koriin toivottamaan tervetulleeksi tepsuttelemaan Willa Tammistoon.

Ei kommentteja: