10.2.2012

Talonrakennusta ja kotoilua
Viikko vierähti nopeasti. Tosin suunnitelmat viikon kulusta muotoutuivat muutamaan kertaan uusiksi. Kaiketi se on juuri elämän suola, kun sattuu ja tapahtuu yhtä sun toista. 

Haasteellisin viikon osuus on ollut raju flunssa perheessä. Meneillään oleva flunssa taitaa olla hyvin ärhäkkää sorttia, koska taitavasti pöpöt välttävänä äiti-ihmisenä olen löytänyt myös itseni kuumeisena ja nenäliinapaketti kainalossa peiton alle kääriytyneenä.  Tuntuu, että tällä niistämisellä kilpailisin komeasti television mainoksessa nenäliinoihin hukkuvan tyypin kanssa. Niistämisen hurjan harjoittelun seurauksena voisin sitten seuraavaksi ottaa mittelöä itse Petteri Punakuonon kanssa. Mutta se flunssasta.

Sairastaessa on tullut kuunneltua kellon tikitystä ja katseltua kotia joka kuutiolta. Kuluneen viikon opetus kuitenkin on ollut, että jos kauheasti suunnittelee, ne joutuu jossain vaiheessa laittamaan uusiksi. Pidänkin viisaana ajatuksena valjastaa jujut ja ideat tällä haavaa perheen nukkekotiharrastajan englantilaisen nukkekodin sisustuksen konsultointiin ja tulevan maalausurakan auttamiseen. 

Ei kommentteja: