23.6.2011

Sisustukseen tunnelmaa teksteilläAikaisemmin kirjoitin tekstejä ja kuvia sabluunoiden avulla seinille ja huonekaluihin. Nyt olen löytänyt siistin ja näppärän tavan käyttää sisustustarroja teksteillä. Muutama tyyliin kuuluva sana tai siteeraus luovat tunnelman tilaan. Talossa käyvät vieraatkin noteeraavat sanat. Monen mielestä ne ovat piste sisustuksessa tai juuri se mikä luo tilasta tai huonekalusta ainutlaatuisen ja omistajansa näköisen että oloisen. 
 
 

Tämän lipaston kunnostin viime kesänä. Lipasto on ehtaa 1950-lukua ja alkuperäisessä asussaan se oli lakattu. Jossain vaiheessa 1990-luvun alussa hioin ja lakkasin sitä, mutta ahkerassa käytössä televisiotasona ja lastehuoneen vaatekaappina lakka oli kulunut ja hilseilevä.

Hioin ja maalasin lipaston valkeaksi ja se pääsi uuteen tehtäväänsä paremmaksi lipastoksi salin puolelle. Lipaston päällä säilytän rakkaita kuvia ja sisällä vastaavasti muita tärkeitä kuvamuistoja albumeissa. 
 
Viimeistelyä tein sisustustekstillä. Kaunis harmaa teksti sopusuhtaisella fontilla on kuin olisi aina kuulunut lipaston henkeen. Varmasti 1950-luvulla lipaston ostanut edesmennyt sukulaiseni olisi iloinen, jos tietäisi sen uudesta tehtävästä.

Ei kommentteja: