20.5.2013

Twitterin haisulit

Haisuli photo: cdon.com

Haisuli pääsee haisuilemaan päivän teemaksi. Nettimaailma on avartavaa ja antoisaa, mutta sillä on nämä haisulimaiset puolensa. 

Jokin aika sitten blogikommentteihin sain laittaa tiukimmat rajoitukset virtuaalimaailman haisuleiden kömpiessä tuhraamaan kommenttiosastoja viruksia täynnä olevilla robottikommenteillaan. Nyt on uusien asetusten myötä siltä osin ollut rauhallista.

Blogin ylläpidossa olen kuitenkin kiinnittänyt huomiota runsaaseen liikenteeseen karttapallon itäisestä suunnasta - ilman, että fyysistä käyntimerkintää on blogin kartoille jäänyt. Tänä aamuna huomasin blogin Twitter-tilin lähetelleen aamuyöllä nimissäni kaikille seuraajille, mitä kummallisempia linkkejä.
 
Pyysin seuraajiltani Twitterissä ja nyt täällä Bloggerissa, että älkää avatko näitä viestejä, sillä muuten saatte viruksia ja vakoiluohjelmia koneisiinne. Twitterin ylläpidostakin herättiin tähän nyt iltapäivästä, että joku muu taho oli vallannut Willa Tammiston tilin ja käytti sitä nimissäni. Hohhoijaa. Menee vähän niinkuin maku tästä twiittailusta. Katsotaan onko tällä Twitter-maailmalla minun osaltani kuinka pitkään mielenkiintoa. On ollut muitakin erittelemättömiä ongelmia lyhyen twiittailun taipaleella. 

Joten, jos sait Twitterissä Willa Tammistolta englanniksi yksityispostia linkkiehdotuksineen - ÄLÄ AVAA
 
HUOM! Nyt näyttäisi siltä, että Twitterin ylläpito on poistanut virusviestit. Toivottavasti ne poistuivat kaikilta. (20.05.2013 klo 17.24)

Ei kommentteja: