10.6.2015

SAAREUTUMINEN MÖKKIELÄMÄÄNHyvää alkanutta kesäkuuta 2015!

Ammatinvalinnan suoma pitkä kesäloma on alkanut. Loma on hakenut vielä vähän muotoaan. Jotkut kesät ovat selkeästi teemaltaan painottuneita johonkin. Joidenkin kesien ohjelma-anti on esim. monet kesäjuhlat, matkailu, heinäkuun lomavieraat tai ikuisuusremppa. Tänä kesänä ehkä olen vaan ja teen sitä mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Suorituskesä on OUT.

Päivän kuva on keväällä valmistamastani mäyräkoiratyynystä. Sain ristipistotyön ystävältäni pari kesää sitten. Hän oli löytänyt puolivalmiin työn kirpparilta parilla eurolla. Löysin kankaitteni joukosta väriltään sopivan pellavakankaan. Yhdistelin kuvan ja pellavakankaan tyynyksi. Ristipistotyöstä rajasin huonot ja rispaantuneet reunat pellavakangasreunalla. Tyyny pääsi sivustavedettävän päälle keittiöön. Siinä koirat katselevat yhtä uskollisesti keittiön touhuja kuin oma koirani konsanaan.

Tästä blogin kesäpäivitykset lähtevät nyt liikkeelle. Toivon kesäämme auringonpaistetta ja poutapilviä, eivätkä ukkoset ja raikkaat sateetkaan haittaa. Se on Suomen suvea. Hyttysistä, käärmeistä ja punkeista ei nyt niin olisi väliä...


Bloggaajan huomautus:
Vuoden tauon jälkeen olen uudelleen hengittämässä eloa blogiini. Se on nukkunut Ruususen unta ja bloggaaja on kerännyt uutta virtaa kirjoittamiseen. Kirjoittelun motivaatioon tarvittiin tauko. Bloggaaminen on kiva harrastus, mutta tosissaan väsyin blogin "sisään" pyrkiviin kaikenmaalaisiin "robottitrolleihin". Toivon, että ne jossain vaiheessa "väsyisivät" mummoblogiin. 

2 kommenttia:

Muonamiehen mökin Mummu kirjoitti...

Onpa hieno tyyny. Kyllä itse tehden saa parempaa.

Willa Tammisto kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja tervetuloa lukijoiden joukkoon.

Itse olen myös todennut, että tuunauksella näille retroille tavaroille saa arvoisensa uuden elämän. Itsestäni on tuntunut, että päivitetty ilme on ollut aina tuotteelle edukseen.

Mukavaa kesän jatkoa.