15.1.2012

Silmäneulatyyny matkalaukkuun

Eilen tehdessäni silmäneulatyynyä jäi pienestä liinasta kangasta kulmien verran. Mietin, että se olisi hyvä saada johonkin vastaavanlaiseen käyttöön. Kangas on niin tukevaa ja hyvää käyttää johonkin, mutta pelkästään pieniä kulmia tuntuisi turhalta muuten säilöä.

Tutkiskelin kangasvarastoa ja löysin pienen, mutta erittäin tyylikkään melkein neliön muotoisen kangaspalan. En osaa sanoa, onko se liina vai koriste vai mikä. Katselin sitä hiukkasen ja pienellä virittelyllä siitä oli saatavissa erittäin tyylikäs suojakotelo pikkuliinoille, joihin voi matkaa varten laittaa tarvittavat silmäneulat ja muutaman nuppineulan.


Työn viimeistelyyn etsin helmien joukosta ne kauneimmat. Lopuksi kotelon kiinnittämiseen eli sulkijaksi löysin vanhasta tyttären pieneksi jääneestä juhlapuserosta nappeja, joihinka helmet kiinnittämälllä sai viimeistellyn lookin.

Nuppi- ja silmäneulat säilyvät siististi kotelon sisäpuolella, eikä koteloa katsellessa kenties arvaakaan sisältöä.Oikealla olevan napin aukaistaessa kotelon kansi avautuu ja yllä näkyvät kankaan kulmat on avattuina ja näkyvissä. Neulatyynyn kannattaa muistaa pakata matkalaukkuun ruumaan - ei käsimatkatavaroihin.

2 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Todella kaunis!

Willa Tammisto kirjoitti...

Kiitos :)