1.1.2014

Tavoitteita vuodelle 2014

Joulukoristeet ovat jo matkalla kohti yläkerran joulutarvikelaatikkoa.
Näemme seuraavan kerran 11 kuukauden kuluttua.
 
 
 
UUSI VUOSI 2014!
 
Uudenvuodenaatot ovat muodostuneet ystäväni perheen kanssa yhteiseen illalliseen ja tulevan vuoden vastaanottamiseen jo viidettä vuotta peräkkäin. On kerrattu kulunutta ja mietitty tulevaa. Elämänkokemuksemme realiteetit huomaa, kun muisteloita alkaa olla illan aikana enemmän kuin odotuksia uudelta vuodelta. 
 
Uudenvuodenpäivään 2014 noustessani mietin monena menneenä uudenvuodenaattona tekemiäni suunnitelmia ja uudenvuodenlupauksia. Kuinka montaa niistä lupauksista olen muistanut jälkikäteen... Onhan se sellaista itsensä hetkellistä kohentamista liikunnan, kulttuurin  tai sosiaalisten suhteiden saralla. Monesti lupaukset ovat jääneet toiveajatteluksi ja unohtuneet arjen raskaan käden painaessa entiseen rutiiniuomaansa.
 
Ajattelin uuden blogivuoden 2014 aloittaa  pienillä uudistamisen askelilla. En ehkä kykene toteuttamaan täydellisesti tavoittelemaani uudistusta, mutta laitan tavoitteet korkealle. Haluaisin ottaa yhdeksi tavoitteekseni vähintään 52 päivitystä eli ainakin kerran viikossa koota ajatuksia, kuvia ja ideoita. Haluaisin myös pystyä löytämään itsestäni jotakin uutta annettavaa kuluvan vuoden aikana. Vuoden lopulla marraskuussa tulee 5 vuotta täyteen ikää blogilleni. Uudistamista on siis haussa, että mielenkiinto pysyisi minulla kirjoittajana ja teillä lukijoina. 
 
Henkilökohtaisesti ajattelin asettaa toisenlaisia "arjen rattaasta pois" -kuukausitavoitteita eli nimittäisin niitä kuukausiruiskeikseni. Kuukausiruiskeeni hoitava tavoite saisi olla jotakin rentouttavaa, elämyksellistä, kulttuuria jne. sellaista minun näköistä, josta saan virtaa arkeeni. Yksi tavoitteeni bloggarina on myös bongata näistä mahti-ikäisen naisen kuukausiruiskeista jotakin uutta luettavaa lukijoilleni iästä ja sukupuolesta riippumatta.
 
Toivotan oikein antoisaa vuotta 2014!

Ei kommentteja: