31.12.2011

UudenvuodenaattonaTonttuja on vilistänyt joka puolella Willa Tammistoa joulukuun aikana, mutta on pienen pieni enkelin siiven kosketuskin ollut hipaisemassa.

Nämä siivet löytyivät sattumalta vanhan vaatekaapin kätköistä etsiessäni aivan muuta. Muistan kuinka kannoin kotoa nämä siivet aikoinaan osaksi koulun joulukuvaelmaa, jossa pienen pieni tyttö oli kolmesta esityksen enkelistä vielä ilman siipiä. Muistaisikohan tuo nyt jo aikuinen nainen, kuinka keskustelimme siipien asennosta, eli kuuluivatko siivet olla ylös- vai alaspäin. Tytöllä oli hyvin tarkka perustelu kuinka siipien kuului olla, että enkeli oikeasti kykenisi niillä lentämään. Enkeli sai itse päättää siipien asennon, että tunsi olonsa kotoisaksi esityksessään.

Aikaa on kulunut sen verran, että siipien kuminauhat ovat rispaantuneet, eivätkä ne enää ole toimivat. Sisustuselementtinä siivet sinänsä ovat kaunis ja pysäyttävä yksityiskohta yhdellä keittiön ikkunallamme. - Jopa Kuningatar (kissa) on jättänyt siivet omaan rauhaansa.

"Toivon sinulle Enkeleitä, hoitamaan ja auttamaan.
Toivon ilon ihmeitä, pian tapahtumaan."
—–
"Enkeli tuolta taivahalta, ruusuja tiellesi taitelkoon.
Enkeli myöskin silmästäsi, surun kyyneleet poistakoon."

Onnellista Uutta Vuotta
Gott Nytt År
Happy New Year
Fröhliches Neues Jahr
Gelukkig Nieuwjaar
С новым годом
2012

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta !

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kauniit siivet ja mikä parasta on sen herättämät ihanat muistot!

Enkelin siiville toivon oikeaa asentoa tulevaan vuoteen, pitäköön tuleva sisällään paljon hyviä hetkiä villa Tammistossa!

Willa Tammisto kirjoitti...

Lämmin kiitos teille kummallekin ja valoa sekä iloa uudelle vuodellenne.